(Virtual) Coach

(Virtual) Coach

Uw leven bekijken en opnieuw herstructureren. 


Heeft u al eens goed over uzelf nagedacht?
Wat zijn uw goede en negatieve eigenschappen? 
Wat zijn uw doelen? Heeft u uitgevoerd wat u zou willen doen?  Zo niet, wat belet u?

U probeert zich nu los te maken van de negatieve invloeden die van uw leven een puinhoop willen maken. (anders was u ook niet op deze website beland, u wilt verbetering)

Het beste is om te beginnen uw gewoontes te analyseren. Eet u gezond? Slaapt u goed? Luistert u goed naar uw lichaam, geest en ziel? Want deze vertellen u meer over uzelf dan u denkt. 
Weet u dat teveel koffie stress kan brengen? Weet u dat stress meer vernielt dan u lief is?
Weet u dat als u vroeger iets meegemaakt heeft dat dat invloed kan hebben op de rest van uw leven (woede, haat, verdriet dat doorsluimert). Dit zijn negatieve emoties die een ingang kunnen zijn voor negatieve beïnvloedingen. Waarom wordt u daaraan vastgehouden? Als u de situatie volledig begrijpt, dan vervalt de negatieve emotie. (Uiteindelijk komt u erachter dat u er niet eens iets aan kon doen en vervalt de last)

Zorg dat u immuun wordt, dan bent u ook minder beïnvloedbaar voor ziektes. U heeft meer zelf in de hand dan u zelf denkt.

Zeg uw schaduwzijde gedag. Krijg grip op uw leven en maak uw dromen waar!

Bij psychische coaching benader ik uw gedrag en overtuigingen op een andere manier.
U hoort mensen vast wel eens zeggen: Zo ben ik nou éénmaal. Zo is mijn karakter. 
Dat is zo'n vastgeroeste overtuiging die ik graag samen met u sloop.
Een karakter is aan verandering onderhevig door levenservaring. U leert dagelijks nieuwe dingen. U maakt nieuwe dingen mee, doet nieuwe indrukken op. Mensen vertellen u onbewust en natuurlijk bewust meer over u zelf dan u denkt. U bent zo flexibel als het maar zijn kan. Luistert u meer naar positieve of naar negatieve adviezen?

Ik ben goed in het analyseren van mensen en dieren, maar ook ziektes, stoornissen, trauma's, verslavingen, negatieve emoties, vreemde gewoontes enzovoort. 

Om mensen te begrijpen dient u te beseffen hoe ze denken, u moet kunnen beseffen wat beïnvloed is door externe factoren en wat de behoefte van de persoon zijn. Mensen worden meer gemanipuleerd dan ze zelf beseffen. Gedachten of gewoontes, overtuigingen die u heeft en als vanzelfsprekend worden gezien worden door een andere spiegel bekeken. De spiegel van de waarheid.

We kunnen samen tot de meest effectieve oplossing komen om de negativiteit eruit te halen.  Na een intakegesprek wordt er een effectief behandelplan opgesteld. 

U kunt een sessie bij mij boeken zodat we persoonlijk iets afspreken, maar u kunt ook middels telefonische coaching of via Teams hieraan deelnemen. We gaan samen kijken wat u behoeftes zijn en of er een eventueel behandelplan aan te pas komt!
 

Gerelateerde artikelen